Praktische informatie – Bewust in Ontwikkeling

Praktische informatie

Tweedaagse ‘Bewustzijn Ontwikkelen’

Op vrijdag 3 en zaterdag 4 mei 2019 vindt bij Samaya in Werkhoven (Utrecht) de tweedaagse ‘Bewustzijn Ontwikkelen’ plaats. Het adres is:

Hollendewagenweg 20
3985 SG Werkhoven

Meer informatie over Samaya vind je hier.

Programma

Tijdens deze twee dagen staat jouw ervaring centraal. In een groep van maximaal 16 personen besteed je bewuste aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling. Het inspirerende programma en de rustgevende omgeving nodigen je uit jezelf te laten zien èn waar te nemen. Een overzicht van het volledige programma vind je hier.

Investering

De kosten voor deze Tweedaagse zijn €795,- (exclusief BTW). Dit bedrag is inclusief koffie/thee, 2x een heerlijk verzorgde lunch, 1x diner en 1x ontbijt. Ook de overnachting van vrijdag op zaterdag o.b.v. een 2-persoonskamer is hierbij inbegrepen (een 1-persoonskamer is mogelijk tegen een meerprijs van €40,-).

Aanmelden

Wil je deelnemen aan de Tweedaagse? Meld je dan aan via het aanmeldformulier op deze website (via het menu ‘Aanmelden’). Geef daarbij naast je factuurgegevens in je bericht aan of je gebruik wilt maken van een 1- of 2-persoonskamer. Je ontvangt dan van ons z.s.m. je factuur. Na ontvangst van je betaling is je aanmelding definitief en ontvang je hiervan een bevestiging.

Over ons

Bewustzijn Ontwikkelen’ is een initiatief van Desirée Houkema, Chantal Woltring, Inge Nuijten en Lotte van Lith.  Allen zijn we vanuit eigen deskundige invalshoeken zeer betrokken bij begaafdheid. Vorig jaar besloten we samenwerkend evenementen te organiseren waarbij de persoonlijke ervaring van creativiteit, sensitiviteit en intensiteit er volledig mag zijn.

Volg ons op Facebook – Leef alvast toe naar de Tweedaagse

In de aanloop naar de Tweedaagse delen we op deze website ‘teasers’ in de vorm van blogs/artikelen. Dit geeft je alvast een voorproefje van de Tweedaagse. Via onze Facebook pagina kun je ons volgen en delen we o.a. de links naar deze ‘teasers’ en interessante kortingsacties. Zo wordt je er automatisch op geattendeerd en kun je alvast toeleven naar onze ontmoeting op 3 & 4 mei. Graag tot dan!